Skip to main content

Contactdag Pop/Jazz | 09/05

Contactdag Muziek Pop/Jazz

9 mei 2021

Is muziek jouw grote passie? Wil je studeren in een fantastische school die jou alle kansen biedt op doorstroming naar het conservatorium van jouw keuze of een andere hogeschool of universiteit?

Dan is Kunsthumaniora Brussel dé school voor jou!

Op onze contactdag krijgen jonge muzikanten met een passie voor muziek en hun ouders de kans om kennis te maken met de school, de infrastructuur, de sfeer en natuurlijk… ons fantastisch leerkrachtenteam.

Deze leerkrachten staan met beide voeten in het muziekleven, zowel uitvoerend als creërend, en zijn tevens gepassioneerde lesgevers. Ze kijken er naar uit om van 13u tot 15u met jullie te werken en al jullie vragen te beantwoorden.

Het verloop van de dag

De contactdag start met een warm welkomstwoordje van onze directeur, Serge Algoet. In een korte uiteenzetting laat hij jullie kennis maken met de werking van onze school en ons pedagogisch project.

Aansluitend volgt een korte rondleiding door het gebouw, met onder andere de concertzaal, onze orkestklas en het internaat.

Om 10u start de introductie Algemene Muziekleer. Tijdens deze groepsles wordt gewerkt op theorie, ritmiek, intonatie en zichtlezing. De sessie voor de tweede graad wordt gegeven door Roel Peeters. Maggy De Ridder & Wietse Meys verzorgen de cursus voor de 3de graad en kandidaten voor het 7de jaar.

Aansluitend kunnen studenten die dit willen een toelatingsproef afleggen.

De school biedt ’s middags belegde broodjes en een drankje aan. Bij het aanmelden ’s morgens kunnen jullie je keuze aanduiden.

Om 13u starten de instrumentlessen. Kandidaten die een toelatingsproef instrument willen afleggen kunnen dit bij aanvang van de les aangeven.

Om 15u start het contactmoment voor de ouders. Onze coördinator en de leerkrachten zijn aanwezig voor een persoonlijk gesprek.

De contactdag is gratis voor alle deelnemers.


Schrijf je (voor 2 mei 2021) in via onderstaand formulier:

Mocht het formulier niet verschijnen klik dan hier.

Contactdag pop/jazz muziek